+3670 943 0867 info@kolumbiahercege.hu
Oldal kiválasztása

A rákos sejtek egyszerűen elpusztították önmagukat a kannabisz befecskendezése után nem sokkal, és a sejtkultúra kitisztult, épen hagyva az egészséges sejteket…

A kannabisz egyes összetevői nem csak rákmegelőző hatásúak, hanem képesek a rákos sejtek növekedését gátolni.

Egyes frissen elvégzett kísérletek pedig még ennél is messzebb menő dolgot bizonyíthatnak: mégpedig azt, hogy a kannabisz óriási fegyver lehet a rettegett kórral szemben.

Mikroszkópos felvételeken mutatták be, hogy mi történik a rákos sejtkultúrával, ha kannabiszt juttatnak bele.

“Olyan, mintha akció közben szemlélhetnénk meg, mit tesz a rákkal a kannabisz hatóanyaga, egyes alkotóelemei. Szétszedik a rákos sejteket!” – mesélik a kutatók.

A mikroszkópos felvételek tanulsága egyértelmű:

A rákos sejtek egyszerűen elpusztították önmagukat a kannabisz megjelenése után nem sokkal, és a sejtkultúra kitisztult.

A kitisztult itt annyit jelent, hogy az egészséges sejtek épek maradtak, azok nem reagáltak apoptózissal, azaz hirtelen sejthalállal a kannabiszre.

Sokak szerint nem is kell ennél több bizonyíték arra, hogy valóban rendelkezik egy nagyon erős rákellenes hatással, melyet immáron láthatunk is, és a saját szemünkkel győződhetünk meg a hitelességéről.

A kannabiszban található anyagok nemcsak lelassítják a rákos sejteket, hanem az egereken végett kísérletek tanulsága szerint sok esetben javította a betegek életkörülményeit, és voltak esetek, melyekben az állatok túlélték a rákot.

A kannabisz tumorcsökkentő képességét ma már egyre több kísérleti jellegű tablettánál tesztelik, és ha sikerrel járnak, ezekkel a pirulákkal képesek lesznek a daganatokat elpusztítani egy igen hatékony, következő generációs kezelés formájában.

A mikroszkópos felvételt az alábbi linken nézheti meg: https://vilagfigyelo.com/a-rakos-sejtek-elpusztitjak-onmaguk-a-kannabisz-hatasara-mikroszkopikus-felvetelen-a-bizonyitek/?fbclid=IwAR3WWyAOXenc25sutSakaNCYOcjV-VDxBpuPkCLlpiGJAF3jceLYDZcffv0