Visszautasíthatatlan ajánlat!

AZ AJÁNLAT VÉGET ÉR:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

1. Több nyelvű webshop

Megkapsz egy több nyelvű webshopot. Ez a webshop a Te neved alatt fog futni, itt megtalálhatóak lesznek az MDC termékei és szolgáltatásai. Vagyis ez azt jelenti, hogy ha valaki vásárolni szeretne, akkor nem neked kell a pénzt oda adni, hanem ezen a webshopon le tudja majd adni a rendeléseit. Ezen a weboldalon bankkártyával is fog tudni fizetni. Ezt követően pedig automatikusan átadják a terméket a futárnak és max 5 munkanapon belül a vásárló megkapja a terméket. Ennek a webshopnak van egy adminisztrációs felülete is, ahol Te aktuálisan látni fogod pl. a rendeléseket, pl. azt, hogy az affiliate partnereid milyen aktivitást végeznek, stb…Igazából ezen az adminisztrációs felületen mindent nyomon tudsz követni, ami az üzletedben történik. Ezt a weboldalt neked nem kell szerkesztened, ezt az MDC végzi, ők teszik fel a termékeket, frissítik, stb…Neked csak használnod kell.

710.000 Ft.

2. Több nyelven elérhető elkapó oldalak. 20 db.

Kapsz több nyelven elérhető elkapó oldalakat. Ezeket az elkapó oldalakat akkor érdemes használni, ha affiliate partnereket toborzol főleg a közösségi médiában. Ezt úgy képzeld el, hogy ha te valahová posztolod ezt az elkapó oldalt és valaki ott jelentkezik, hogy érdekli az illetőt az üzleti lehetőség, akkor te arról automatikusan kapsz egy e-mailt, hogy XY jelentkezett hozzád affiliate partnernek, itt a neve, telefonszáma és e-mail címe, vedd fel vele a kapcsolatot. Összesen van több mint 20 ilyen elkapó oldal.

370.000 Ft.

3. Tudástár

Kapsz egy magyar nyelvű tudástárat, ahol szöveges anyagokban, power pointokban és videókban minden információhoz hozzá fogsz férni, ami segíteni fogja a munkádat: az ügyfelek megtalálásától kezdve egészen a szakmai anyagokig. Tehát ezt, úgy képzeld el, hogy ha van egy érdeklődő embered, aki mondjuk szeretne infot kapni a CBD termékekről, akkor neki tudsz küldeni egy videót, ahol egy orvos, vagy egy természetgyógyász elmondja, hogy miért is jó a termék. Az összes termékről és szolgáltatásról vannak videós anyagok és power pointok, így nem kell neked mindent bemagolni, használhatod majd ezeket az eszközöket.

570.000 Ft.

4. Közösségi Media Marketing

Mi a magyar csapat létrehoztunk több olyan facebook csoportot, ahol vásárlók ezrei mondják el pozitív véleményüket termékeinkről. Ezek a csoportok segítik a munkánkat, hogy több terméket tudjunk eladni. Ha akarod, akkor fogunk tudni neked elindítani fizetett facebook hirdetéseket, annak érdekében, hogy legyen több affiliate partner a csapatodban, vagy akár több vásárlód. Fogunk neked segíteni ezekkel az online marketing rendszerekkel, hogy ismeretlen emberekkel is fel tudd venni a kapcsolatot, akit érdekelhet az üzlet. 

87.000 Ft.

+1. Mentor és csapat

Ugynakkor kapsz egy támogató csapatot, aminek az értéke felbecsülhetetlen. Olyan emberek fogják segíteni a munkádat, akik ezzel az üzlettel, már komoly összegeket keresnek.

Összesen: 1.737.000 Ft 

Visszautasíthatatlan ajnlát!

AZ AJÁNLAT VÉGET ÉR:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Megvásárolsz

HLT 20 CARDS

51.000 Ft.

AJÁNDÉK: A TELJES RENDSZER!

Összefoglalva: Most megvásárolsz 51.000 forintért, 20 db 100 dollár értékű kedvezménykártyát, amelyekkel utazásokat fogsz tudni kedvezményesen megvásárolni a jövőben. Ezért most, az 1.737.000 ft. értékű támogató és marketing rendszert, megkapod ajándékba!