+3670 943 0867 info@kolumbiahercege.hu
Oldal kiválasztása

A CBD+ Vitaly-nak KÜLÖNÖSEN HATÉKONY IMMUNERŐSÍTŐ HATÁSA VAN!

Ahogy megjelent ez a termék a CBD – Vitality Softgel, megnyílt előttünk egy új világ.

Mi is a béta-glükán és hogyan hat?

👉 Nem annyira titokzatosak, megtalálhatók pl. a zabban is. A rostos anyagokban, a prebiotikumokban (a prebiotikum olyan természetes élelmiszerösszetevő, amelyre a gyomor-bélrendszer felső szakaszában található emésztőenzimek nem hatnak) találhatók meg. Poliszacharidok közé tartoznak, melyeket a vékonybélben lévő emésztőenzimek nem tudnak felbontani. Ezt csak a vastagbélben lévő baktériumok tudják. Ennek segítségével helyet tudnak biztosítani a probiotikus baktériumoknak, melyek a bélflóra mikrobiális egyensúlyát tudják felállítani, vagyis meggátolják a bakteriális vagy gombás fertőzések terjedését.

👉 Védik a bélfalat, s ezzel a vastagbelet és a végbelet a daganatos megbetegedések elöl.

👉 Magukra kötik az epesavakat. Az epesavak ezért nem tudják bontani a zsírokat, s a zsírok nem tudnak akkora mértékben felszívódni a szervezetbe. A zsírokkal így csak a vastagbélben lévő baktériumok foglalkozhatnak. A szervezet az epesav vesztéségét a koleszterin kárára pótolja. Ezzel a koleszterin mennyisége is csökken a vérben.

👉 Stabilizálják a vércukor szintjét, azzal hogy lassítják a felszívódását.

👉 Hasonlóan járnak el a toxikus-, mérgezőanyagokkal.

👉 Béta-glükánok felturbózzák az immunren dszert a maximumra. Mint egy antigének hatnak az immunrendszerre, előhívva az immunreakciót. Serkentik pl. a makrofágok aktivitását. A makrofágok az tűzvonalban vannak a fertőzéseknél, eltávolítják a sérült vagy elhalt sejteket.

👉 Klinikai kutatások bizonyítják, hogy erősen javítják a sebészeti beavatkozásoknál, műtéteknél a sebek gyógyulását. Támogatják a szervezetet a kemoterápia vagy a sugárzás után.

👉 Klinikai kísérletek folynak arról, hogyan tudnak segíteni a béta-glükánok a daganatos betegségeknél mint pl. emésztőszervi-, tüdő-, idegalapú daganatoknál. Együtt alkalmazzák a legújabb biológiai gyógymódokkal és idáig nagyon ígéretes eredményekkel. A béta-glükánok nem pottyantak le hirtelen az égből, megtalálhatók sok alapvető élelmiszerben.

Ahogyan minden étrend-kiegészítőn olvasunk: nem helyettesítik az egészséges étkezést és egészséges életmódot. Csak az a baj, hogy a napjainkban használt élelmiszeripari feldolgozási módok lényegesen megváltoztak. A legtöbb nélkülözhetetlen alkotót, mely a szervezet számára fontos, tönkretesznek teljesen vagy legalább nagymértékben, s ezért kell pótolni ezeket máshogyan.